Wie we zijn

Al een lange tijd zijn wij bekent in de hulpmiddelen branche. Zo ben ik, Jos, in 1994 begonnen met werken in de revalidatie techniek als service monteur. Het contact wat ik hier had met ouderen en mindervaliden beviel mij erg goed. Door de voornamelijk dankbare mensen die ik daar ontmoeten heb ik altijd met zeer veel plezier dit werk gedaan.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op kunnen doen in het vak, maar uiteindelijk wilde ik meer. Ik wilde nog meer mensen van dienst kunnen zijn, door het vinden van de juiste oplossing voor een bepaalde klacht of wens. Om deze reden ben ik in 2013 gestart met de webshop Revahulp.

De bedrijfsvoering

Revahulp staat ervoor garant om mensen zo goed mogelijk te helpen bij het oplossen van problemen, of het invullen van bepaalde wensen. Wij proberen ons assortiment uit te zoeken, zodat wij u topkwaliteit kunnen leveren voor een lage prijs, met een daarbij behorende goede service.

Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid naar 3 personen. Zo hebben wij Yvonne in dienst genomen voor de administratie en is Wesley in dienst voor hij bijhouden van de webshop. We streven namelijk naar een zo goed mogelijke gebruiksvriendelijkheid, zodat het bestellen van uw product nog makkelijk wordt.

Jos van Hees CEO/Oprichter

Wesley van Hees ICT/Webshop

Yvonne Tieland Administratie

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij streven er naar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via de mail, livechat of telefonisch.

Lage prijzen

Wij proberen altijd de laagste prijzen te hanteren, zodat u niet meer hoeft te betalen dan nodig.

Klantenservice

Wij proberen ten alle tijden met u mee te denken, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Beste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met producten van topkwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de werking.

Aidapt
Multimotion
Premis
Revahulp
RevaMed
Taima